Provjerite ESTA status
ESTA vijesti, informacije i pomoć.

O nama

Saznajte više o nama

Tko smo mi

Krenite na putovanje s nama, vašim pouzdanim vodičem za besprijekorno globalno putovanje. U USA-ESTA.HR, mi utiremo put istraživačima, poslovnim putnicima i dušama željnim lutanja da s lakoćom i sigurnošću upravljaju labirintom zahtjeva za međunarodnom vizom. Naš tim, živahan mozaik entuzijasta putovanja i stručnjaka za vize, posvećen je demistificiranju složenog svijeta putne dokumentacije i međunarodne usklađenosti.

Naša misija: Pojednostavljivanje putovanja

Dok svijet pred vama otkriva svoje bezbrojne kulture, krajolike i avanture, mi čvrsto stojimo kao vaš saveznik u osiguravanju da komplikacije oko vize ne stoje između vas i vaših globalnih istraživanja. Naša se misija vrti oko pojednostavljivanja, racionalizacije i osiguravanja vašeg procesa nabave vize, osiguravajući da ste dobro opremljeni točnim, pravovremenim i pouzdanim informacijama o vizama za vaša odredišta diljem svijeta.

Naša vizija: premošćivanje granica, povezivanje kultura

USA-ESTA.HR zamišlja svijet u kojem se granice lako prelaze, a kulturne razmjene ne ometaju birokratske prepreke. Težimo biti katalizator koji omogućuje globalnu mobilnost bez napora, potičući dublje veze među različitim kulturama i olakšavajući prilike za međunarodno umrežavanje, istraživanje i suradnju.

Što nudimo: besplatne prilagođene informacije o vizi

Točne i ažurirane informacije o vizama

Naš predani tim neprestano prati globalna pravila o vizama, pružajući vam najtočnije i najnovije informacije o zahtjevima za vize, procesima i promjenama u politici.

Korisničko sučelje

Osiguravamo da je vaše iskustvo s nama glatko i bez problema, nudimo intuitivno i korisničko sučelje koje vam omogućuje pristup potrebnim informacijama o vizama jednostavnim klikom.

Prilagođeni savjeti

Naši stručnjaci stoje vam na raspolaganju za pružanje prilagođenih savjeta, vodeći vas kroz procedure dobivanja vize specifične za svrhu vašeg putovanja, bilo da se radi o turizmu, poslu ili bilo kojoj drugoj kategoriji međunarodnog putovanja.

Globalna pokrivenost

Od spokojnih krajolika Novog Zelanda do užurbanih ulica New Yorka, pokrivamo informacije o vizama za bezbroj zemalja, osiguravajući da ste dobro pripremljeni, bez obzira na vaše odredište.

Naša predanost Vama

U USA-ESTA.HR, vaše putne težnje su ključne. Predani smo pružanju neusporedivog iskustva usluge, osiguravajući da su informacije o vizama i pomoć koju pružamo jasni, sveobuhvatni i prilagođeni vašim individualnim potrebama putovanja. Vaš mir naš je prioritet i nastojimo osigurati da vaše pripreme za putovanje prođu što je moguće lakše i bez stresa.

Vaše putovanje čeka

Uz USA-ESTA.HR, smatrajte svijet svojom kamenicom i svaki horizont nadohvat ruke. Dopustite nam da se nosimo sa složenim procesima izdavanja viza dok planirate svoje avanture širom svijeta. Svijet je prepun neviđenih čuda, neistraženih staza i neispričanih priča koje čekaju da se otkriju kroz vaša putovanja. Zajedno premostimo praznine, spojimo točke i učinimo vaše snove o globalnom putovanju besprijekornom stvarnošću.

Javite nam se

Ovdje smo da vam pomognemo na vašem putovanju. Povežite se s našim timom stručnjaka za vize za personalizirane savjete, uvide i podršku. Dođite do naše stranice Kontaktirajte nas ili nam se obratite putem [e-pošte/telefona/društvenih medija]. Zacrtajmo vaš put do avantura koje vas očekuju.

Istražujmo zajedno

Zagrlite svijet raširenih ruku i prepustite nam složenost s vizama. U USA-ESTA.HR, mi smo više od vašeg vodiča s informacijama o vizi; mi smo vaši suputnici u svakoj avanturi koja je pred vama.