Provjerite ESTA status
ESTA vijesti, informacije i pomoć.

Odredbe i uvjeti

Dobrodošli u USA-ESTA.HR

Zadnje ažuriranje: 5. rujna 2023

Ovi uvjeti i odredbe opisuju pravila i propise za korištenje web stranice USA-ESTA.HR.

USA-ESTA.HR se nalazi na adresi: 20-22 Wenlock Road, London N17 GU Ujedinjeno Kraljevstvo

Pristupom ovoj web stranici pretpostavljamo da prihvaćate ove uvjete i odredbe u cijelosti. Nemojte nastaviti koristiti web stranicu USA-ESTA.HR ako ne prihvaćate sve uvjete i odredbe navedene na ovoj stranici.

Sljedeća terminologija primjenjuje se na ove Uvjete i odredbe, Izjavu o privatnosti i Obavijest o odricanju od odgovornosti i bilo koji ili sve Ugovore: "Klijent", "Vi" i "Vaš" odnosi se na vas, osobu koja pristupa ovoj web stranici i prihvaća odredbe i uvjete Društva. "Tvrtka", "Mi", "Mi", "Naš" i "Mi", odnosi se na našu tvrtku. "Strana", "Strane" ili "Mi", odnosi se i na Klijenta i na nas, ili na Klijenta ili nas. Svi se uvjeti odnose na ponudu, prihvaćanje i razmatranje plaćanja potrebno za poduzimanje procesa naše pomoći Klijentu na najprikladniji način, bilo formalnim sastancima fiksnog trajanja ili bilo kojim drugim načinom, u izričitu svrhu ispunjavanja Potrebe klijenta u pogledu pružanja navedenih usluga/proizvoda Društva, u skladu s važećim zakonom . Svaka upotreba gornje terminologije ili drugih riječi u jednini, množini, velikim slovom i/ili on/ona ili oni, smatra se međusobno zamjenjivom i stoga se odnosi na isto.

Kolačići

Koristimo korištenje kolačića. Korištenjem web stranice USA-ESTA.HR pristajete na korištenje kolačića u skladu s politikom privatnosti USA-ESTA.HR.

Većina modernih interaktivnih web stranica koristi kolačiće kako bi nam omogućili dohvat podataka o korisniku za svaki posjet. Kolačići se koriste u nekim područjima naše stranice kako bi se omogućila funkcionalnost ovog područja i jednostavnost korištenja za one osobe koje posjećuju. Neki od naših pridruženih/oglašavačkih partnera također mogu koristiti kolačiće.

Licenca

Osim ako nije drugačije navedeno, USA-ESTA.HR i/ili njegovi davatelji licence posjeduju prava intelektualnog vlasništva za sav materijal na USA-ESTA.HR. Sva prava intelektualnog vlasništva su pridržana. Možete pregledavati i/ili ispisivati stranice s https://USA-ESTA.HR za svoju osobnu upotrebu podložno ograničenjima navedenim u ovim uvjetima i odredbama.

Ne smiješ:

 1. Ponovno objavi materijal s https://USA-ESTA.HR
 2. Prodajte, iznajmljujte ili podlicencirajte materijal s https://USA-ESTA.HR
 3. Reproducirajte, duplicirajte ili kopirajte materijal s https://USA-ESTA.HR
 4. Redistribuirajte sadržaj s USA-ESTA.HR (osim ako je sadržaj posebno napravljen za redistribuciju).

Hiperlink na naš sadržaj

 1. Sljedeće organizacije mogu se povezati na našu web stranicu bez prethodnog pismenog odobrenja:
  1. Vladine agencije;
  2. Tražilice;
  3. Novinske organizacije;
  4. Distributeri mrežnih imenika kada nas navedu u imeniku mogu se povezati s našim web-mjestom na isti način na koji se povezuju s web-mjestima drugih navedenih tvrtki; i
  5. Sustavno ovlaštene tvrtke osim za prikupljanje neprofitnih organizacija, dobrotvornih trgovačkih centara i dobrotvornih grupa za prikupljanje sredstava koje možda nemaju hipervezu na našu web stranicu.
 1. Te se organizacije mogu povezati na našu početnu stranicu, na publikacije ili na druge informacije na web stranici sve dok veza: (a) ni na koji način ne dovodi u zabludu; (b) ne implicira lažno sponzorstvo, potporu ili odobrenje povezivača i njegovih proizvoda ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst stranice poveznice.
 2. Prema vlastitom nahođenju možemo razmotriti i odobriti druge zahtjeve za povezivanje od sljedećih vrsta organizacija:
  1. poznati potrošački i/ili poslovni izvori informacija kao što su Gospodarske komore, Američka automobilska udruga, AARP i Unija potrošača;
  2. stranice dot.com zajednice;
  3. udruge ili druge grupe koje predstavljaju dobrotvorne organizacije, uključujući dobrotvorne stranice,
  4. distributeri online imenika;
  5. internetski portali;
  6. računovodstvene, odvjetničke i konzultantske tvrtke čiji su primarni klijenti poduzeća; i
  7. obrazovne ustanove i trgovačka udruženja.

Odobrit ćemo zahtjeve za povezivanje od ovih organizacija ako utvrdimo da: (a) se veza neće nepovoljno odraziti na nas ili naše ovlaštene tvrtke (na primjer, trgovačka udruženja ili druge organizacije koje predstavljaju inherentno sumnjive vrste poslovanja, kao što je rad na kućne prilike, nije dopušteno povezivanje); (b) organizacija nema nezadovoljavajuću evidenciju kod nas; (c) korist koju imamo od vidljivosti povezane s hipervezom nadmašuje nedostatak USA-ESTA.HR; i (d) gdje je poveznica u kontekstu općih informacija o izvoru ili je na drugi način u skladu s uredničkim sadržajem u biltenu ili sličnom proizvodu koji promiče misiju organizacije.

Te se organizacije mogu povezati na našu početnu stranicu, na publikacije ili na druge informacije na web stranici sve dok veza: (a) ni na koji način ne dovodi u zabludu; (b) ne implicira lažno sponzorstvo, potporu ili odobrenje strane koja povezuje i njezinih proizvoda ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst stranice poveznice.

Ako ste među organizacijama navedenim u gornjem stavku 2. i zainteresirani ste za povezivanje s našim web mjestom, morate nas obavijestiti slanjem e-pošte putem obrasca za kontakt . Uključite svoje ime, naziv vaše organizacije, podatke za kontakt (kao što je telefonski broj i/ili adresa e-pošte), kao i URL vaše stranice, popis svih URL-ova s kojih se namjeravate povezati na našu web stranicu, i popis URL-ova na našem web-mjestu na koje se želite povezati. Pričekajte 2-3 tjedna za odgovor.

Odobrene organizacije mogu hiperlinkovati na naše web mjesto na sljedeći način:

 1. Korištenjem naziva naše tvrtke; ili
 2. Upotrebom jedinstvenog lokatora resursa (web adresa) na koji se povezuje; ili
 3. Korištenjem bilo kojeg drugog opisa naše web stranice ili materijala na koji se povezuje, a koji ima smisla unutar konteksta i formata sadržaja na stranici poveznice.

Upotreba logotipa USA-ESTA.HR ili drugog umjetničkog djela neće biti dopuštena za povezivanje bez ugovora o licenci za zaštitni znak.

iframes

Bez prethodnog odobrenja i izričitog pismenog dopuštenja, ne smijete stvarati okvire oko naših web stranica ili koristiti druge tehnike koje na bilo koji način mijenjaju vizualni prikaz ili izgled naše web stranice.

Zadržavanje prava

Zadržavamo pravo da u bilo kojem trenutku i prema vlastitom nahođenju od vas zatražimo da uklonite sve poveznice ili bilo koje određene poveznice na našu web stranicu. Slažete se da ćete na takav zahtjev odmah ukloniti sve poveznice na našu web stranicu. Također zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta i odredbi i politike povezivanja u bilo kojem trenutku. Nastavkom povezivanja na našu web stranicu, slažete se da ćete biti vezani i pridržavati se ovih uvjeta povezivanja.

Uklanjanje poveznica s naše web stranice

Ako smatrate da je bilo koja poveznica na našoj web stranici ili bilo kojoj povezanoj web stranici nepoželjna iz bilo kojeg razloga, možete nas kontaktirati u vezi s tim. Razmotrit ćemo zahtjeve za uklanjanje poveznica, ali nećemo imati obvezu to učiniti niti vam izravno odgovoriti.

Iako nastojimo osigurati točnost informacija na ovoj web stranici, ne jamčimo njihovu potpunost ili točnost; niti se obvezujemo osigurati da web stranica ostane dostupna ili da materijal na web stranici bude ažuran.

Odricanje

Odricanje od odgovornosti i ograničenje odgovornosti

 • (a) Osim kako je navedeno u ovim uvjetima korištenja, ova stranica, njezin sadržaj i bilo koja upotreba koju odaberete da ćete je učiniti, dostupni su i dopušteni bez ikakvih izjava ili jamstava bilo koje vrste, izričitih ili podrazumijevanih, i odričemo se svih takvih izjava i jamstava u mjeri u kojoj je to dopušteno zakonom. Ne jamčimo da su informacije sadržane na ovoj stranici ili kojima se putem nje pristupa adekvatne, potpune, točne ili ažurne, niti jamčimo da će stranica (ili bilo koji njezin dio) uvijek biti dostupna, potpuno funkcionalna ili bez greške i virusi. Sukladno tome, suglasni ste da će jedini pravni lijek koji vam je dostupan za kršenje ovih uvjeta korištenja biti naše kršenje ugovora prema ovim uvjetima korištenja.
 • (b) U skladu s stavkom (d) u nastavku, ali inače u onoj mjeri u kojoj je dopušteno zakonom, isključujemo i nismo odgovorni za sve gubitke, štetu(e) i odgovornost (bez obzira jesu li uzrokovane našim nemarom ili ne) za sve izgubljeno vrijeme, sav gubitak/oštećenje podataka, sav gubitak profita, prilika i dobre volje, te sav neizravni, posljedični i kazneni gubitak ili šteta(e) koji proizlaze iz ili u vezi s korištenjem ove stranice i/ili informacija na njoj ili bilo koje usluge osigurano kroz njega, kako god nastalo, bilo ugovorom, deliktom (uključujući nemar), statutom ili na neki drugi način, čak i ako je bilo razumno predvidljivo ili smo bili upoznati s mogućnošću takvog gubitka/štete/odgovornosti.
 • (c) Podložno paragrafu (d) u nastavku, ali inače u onoj mjeri u kojoj je to dopušteno zakonom, naša ukupna ukupna odgovornost prema ovome u odnosu na izravni gubitak i štetu i druga izravna odgovornost, kako god nastala, bilo u ugovoru, deliktu (uključujući nemar), statutom ili na neki drugi način bit će ograničen po zahtjevu ili nizu povezanih zahtjeva, na £100.
 • (d) Ništa u ovim uvjetima korištenja ne ograničava našu odgovornost za:
  • (i) gubitak ili štetu zbog smrti ili osobne ozljede uzrokovane našim nemarom; ili
  • (ii) za bilo kakvo lažno predstavljanje koje smo napravili mi ili oni pod našom kontrolom.
 • (e) Ako ovu stranicu koristite kao potrošač, ništa u ovim uvjetima korištenja neće ni na koji način ograničiti vaša zakonska prava.

Podaci za kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s bilo kojim od naših uvjeta, kontaktirajte nas .