Provjerite ESTA status
ESTA vijesti, informacije i pomoć.

Politika privatnosti

Dobrodošli u našu Politiku privatnosti

Zadnje ažuriranje: 5. rujna 2023

Vaša privatnost nam je kritično važna.

USA-ESTA.HR nalazi se na adresi: 20-22 Wenlock Road, London, N17GU Ujedinjeno Kraljevstvo

Politika USA-ESTA.HR je da poštuje vašu privatnost u vezi sa svim informacijama koje možemo prikupiti tijekom rada naše web stranice. Ova se Pravila o privatnosti odnose na USA-ESTA.HR (u daljnjem tekstu "nas", "mi" ili "USA-ESTA.HR"). Poštujemo vašu privatnost i predani smo zaštiti osobnih podataka koje nam možete dati putem web stranice. Usvojili smo ova pravila o privatnosti ("Pravila o privatnosti") kako bismo objasnili koji se podaci mogu prikupljati na našoj web stranici, kako koristimo te podatke i pod kojim okolnostima možemo otkriti podatke trećim stranama. Ova Pravila o privatnosti odnose se samo na informacije koje prikupljamo putem web stranice i ne odnose se na naše prikupljanje informacija iz drugih izvora.

Ova Pravila privatnosti, zajedno s Odredbama i uvjetima objavljenim na našem web-mjestu, postavljaju opća pravila i pravila koja reguliraju vaše korištenje našeg web-mjesta. Ovisno o vašim aktivnostima prilikom posjeta našoj web stranici, možda ćete morati prihvatiti dodatne uvjete i odredbe.

Posjetitelji web stranice

Kao i većina operatera web stranica, USA-ESTA.HR prikuplja podatke koji ne otkrivaju osobnu identifikaciju, a koje web preglednici i poslužitelji obično čine dostupnima, kao što su vrsta preglednika, jezične postavke, referentna stranica te datum i vrijeme svakog zahtjeva posjetitelja. Svrha USA-ESTA.HR u prikupljanju podataka koji ne otkrivaju identitet je bolje razumjeti kako posjetitelji USA-ESTA.HR koriste njegovu web stranicu. S vremena na vrijeme, USA-ESTA.HR može objaviti neosobne podatke u skupu, npr. objavljivanjem izvješća o trendovima u korištenju svoje web stranice.

USA-ESTA.HR također prikuplja potencijalno osobne podatke kao što su adrese internetskog protokola (IP) za prijavljene korisnike i za korisnike koji ostavljaju komentare na https://USA-ESTA.HR postove na blogu. USA-ESTA.HR samo otkriva IP adrese prijavljenih korisnika i komentatora pod istim okolnostima kao i otkriva podatke za identifikaciju osobe kao što je opisano u nastavku.

Prikupljanje osobnih podataka

Određeni posjetitelji web stranica USA-ESTA.HR biraju interakciju s USA-ESTA.HR na načine koji od USA-ESTA.HR zahtijevaju prikupljanje osobnih podataka. Količina i vrsta informacija koje USA-ESTA.HR prikuplja ovisi o prirodi interakcije. Na primjer, tražimo od posjetitelja koji se prijave za blog na https://USA-ESTA.HR da daju korisničko ime i adresu e-pošte.

Sigurnost

Sigurnost vaših osobnih podataka važna nam je, ali imajte na umu da nijedna metoda prijenosa putem interneta ili metoda elektroničke pohrane nije 100% sigurna. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njihovu apsolutnu sigurnost.

Oglasi

Oglase koji se pojavljuju na našoj web stranici mogu korisnicima isporučiti partneri za oglašavanje, koji mogu postaviti kolačiće. Ovi kolačići omogućuju oglasnom poslužitelju da prepozna vaše računalo svaki put kada vam pošalje online oglas kako bi prikupio informacije o vama ili drugima koji koriste vaše računalo. Ove informacije omogućuju oglasnim mrežama da, između ostalog, isporučuju ciljane oglase za koje vjeruju da će vas najviše zanimati. Ova Pravila o privatnosti pokrivaju korištenje kolačića od strane USA-ESTA.HR i ne pokrivaju korištenje kolačića od strane bilo kojeg oglašivača.

Veze na vanjske stranice

Naša usluga može sadržavati poveznice na vanjske stranice kojima ne upravljamo mi. Ako kliknete na poveznicu treće strane, bit ćete preusmjereni na stranicu te treće strane. Toplo vam savjetujemo da pregledate Politiku privatnosti i odredbe i uvjete svake stranice koju posjetite.

Nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili praksu bilo kojih stranica, proizvoda ili usluga trećih strana.

Zaštita određenih osobnih podataka

USA-ESTA.HR otkriva potencijalno osobne i osobne podatke samo onim svojim zaposlenicima, izvođačima i pridruženim organizacijama koji (i) trebaju znati te podatke kako bi ih obradili u ime USA-ESTA.HR ili pružili usluge dostupne na web stranici USA-ESTA.HR, i ( ii) koji su se složili da to neće otkriti drugima. Neki od tih zaposlenika, izvođača i pridruženih organizacija mogu se nalaziti izvan vaše matične zemlje; korištenjem web stranice USA-ESTA.HR pristajete na prijenos takvih informacija njima. USA-ESTA.HR nikome neće iznajmljivati niti prodavati potencijalno osobne podatke i podatke koji mogu identificirati osobu. Osim svojim zaposlenicima, izvođačima i povezanim organizacijama, kao što je gore opisano, USA-ESTA.HR otkriva potencijalno osobne i osobne podatke samo kao odgovor na sudski poziv, sudski nalog ili drugi zahtjev vlade ili kada USA-ESTA.HR u dobroj vjeri vjeruje da je otkrivanje razumno potrebno za zaštitu imovine ili prava USA-ESTA.HR, trećih strana ili javnosti u cjelini.

Ako ste registrirani korisnik https://USA-ESTA.HR i dali ste svoju adresu e-pošte, USA-ESTA.HR vam može povremeno poslati poruku e-pošte da vas obavijesti o novim značajkama, zatraži vaše povratne informacije ili vas samo informira o tome što se događa s USA-ESTA.HR i naše proizvode. Svoj blog primarno koristimo za prenošenje ove vrste informacija, pa očekujemo da ovu vrstu e-pošte svedemo na minimum. Ako nam pošaljete zahtjev (na primjer putem e-pošte za podršku ili putem jednog od naših mehanizama za povratne informacije), zadržavamo pravo da ga objavimo kako bismo nam pomogli da pojasnimo ili odgovorimo na vaš zahtjev ili da nam pomognete da podržimo druge korisnike. USA-ESTA.HR poduzima sve razumno potrebne mjere za zaštitu od neovlaštenog pristupa, korištenja, izmjene ili uništavanja potencijalno osobnih i osobnih podataka.

Skupna statistika

USA-ESTA.HR može prikupljati statistiku o ponašanju posjetitelja svoje web stranice. USA-ESTA.HR može javno prikazati ove informacije ili ih dati drugima. Međutim, USA-ESTA.HR ne otkriva vaše osobne podatke.

Otkrivanje podružnica

Ova stranica koristi pridružene veze i ostvaruje proviziju od određenih veza. To ne utječe na vaše kupnje niti na cijenu koju biste mogli platiti.

Kolačići

Kako bi obogatio i usavršio vaše internetsko iskustvo, USA-ESTA.HR koristi "Kolačiće", slične tehnologije i usluge koje pružaju drugi za prikaz personaliziranog sadržaja, odgovarajuće oglašavanje i pohranjivanje vaših preferencija na vaše računalo.

Kolačić je niz informacija koje web stranica pohranjuje na računalo posjetitelja, a preglednik posjetitelja daje web stranici svaki put kada se posjetitelj vrati. USA-ESTA.HR koristi kolačiće kako bi USA-ESTA.HR identificirao i pratio posjetitelje, njihovu upotrebu https://USA-ESTA.HR i njihove postavke pristupa web stranici. Posjetitelji USA-ESTA.HR koji ne žele kolačiće na svojim računalima trebali bi postaviti svoje preglednike da odbijaju kolačiće prije korištenja web stranica USA-ESTA.HR, s nedostatkom da određene značajke web stranica USA-ESTA.HR možda neće ispravno funkcionirati bez pomoći kolačića.

Nastavkom navigacije našim web mjestom bez mijenjanja postavki kolačića, ovime prihvaćate i slažete se s korištenjem kolačića od strane USA-ESTA.HR.

Možete isključiti analitičke kolačiće tako da posjetite sljedeću poveznicu:

E-trgovina

Oni koji sudjeluju u transakcijama s USA-ESTA.HR – kupnjom usluga ili proizvoda USA-ESTA.HR, traže se da dostave dodatne informacije, uključujući prema potrebi osobne i financijske podatke potrebne za obradu tih transakcija. U svakom slučaju, USA-ESTA.HR prikuplja takve podatke samo u onoj mjeri u kojoj je to potrebno ili prikladno za ispunjenje svrhe interakcije posjetitelja s USA-ESTA.HR. USA-ESTA.HR ne otkriva osobne podatke osim onih opisanih u nastavku. Posjetitelji uvijek mogu odbiti davanje osobnih podataka, uz napomenu da ih to može spriječiti da se uključe u određene aktivnosti povezane s web-stranicom.

Poslovni prijenosi

Ako je USA-ESTA.HR, ili gotovo sva njegova imovina, stečena, ili u malo vjerojatnom slučaju da USA-ESTA.HR prestane poslovati ili uđe u stečaj, podaci o korisniku bili bi jedna od imovine koju treća strana prenosi ili stječe. Prihvaćate da do takvih prijenosa može doći i da bilo koji stjecatelj USA-ESTA.HR može nastaviti koristiti vaše osobne podatke kako je navedeno u ovim pravilima.

Promjene pravila o privatnosti

Iako je većina promjena vjerojatno manja, USA-ESTA.HR može s vremena na vrijeme promijeniti svoju Politiku privatnosti i to prema vlastitom nahođenju USA-ESTA.HR. USA-ESTA.HR potiče posjetitelje da često provjeravaju ovu stranicu radi eventualnih promjena u politici privatnosti. Vaše daljnje korištenje ove stranice nakon bilo kakve promjene u ovim Pravilima privatnosti predstavljat će vaše prihvaćanje takve promjene.

Podaci za kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim Pravilima privatnosti, obratite nam se putem kontakt stranice .